Live Live

Hoorn dit weekend in teken van 10e speeldag NL

Gepubliceerd: Donderdag 13 september 2018 14:03

Hoorn dit weekend in teken van 10e speeldag NL

Hoorn – Op zondag 16 september 2018 vindt de 10e editie plaats van SPEELDAG NL in Hoorn. Kinderen kunnen gratis bij meer dan 50 activiteiten terecht tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Er zijn veel spellen en speelgoed te testen en te beleven voor de kinderen. Dankzij een samenwerking met de Rabobank West-Friesland, is er dit jaar een nieuw item toegevoegd aan SPEELDAG NL: Er is een sportstraat met een survivalbaan van ca. 300 meter lang. Bij de sportstraat kan gratis kennisgemaakt worden met diverse sportverenigingen in West-Friesland.

SPEELDAG NL: Spelen is een recht.
Elk kind heeft het recht om te kunnen spelen. Bovendien is spelen niet alleen leuk maar ook goed voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom organiseert de Stichting SPEELDAG NL nu voor de tiende maal SPEELDAG NL in Hoorn. Op meer dan 50 locaties kunnen kinderen van alle leeftijden spelletjes doen, knutselen, sporten, bouwen… spelen dus. En alle activiteiten worden gratis aangeboden met de hulp van alle deelnemers, de vrijwilligers, de sponsors en de gemeente Hoorn.

Naast de vaste deelnemers als SKH (Stichting Kinderopvang Hoorn), Spellenhoorn, Berend Botje, Kelcha Toys 4 Kids, zijn er ook nieuwe deelnemers zoals Enigma (spellenfabrikant) en Partytop (met een eigen podiumprogramma vanaf 11:30 op de Gedempte Turfhaven ter hoogte van Vishandel Hoogland). Hier vindt tevens de officiële opening plaats. Westfriesland TV komt met een greenscreen (hierop kun je een filmpje opnemen en als Superman door Hoorn vliegen). SPEELDAG NL ontvangt dit jaar ook weer Verkiezing Speelgoed van het Jaar. Kinderen kunnen stemmen op de genomineerde fabrikanten van spellen en spelen, die aanstaande zondag in Hoorn hun aanbod presenteren.

SPEELDAG NL heeft dus weer fantastische attracties die ervoor gaat zorgen dat ook de editie van 2018 weer een enorm succes gaat worden!

Kom lekker spelen op SPEELDAG NL op 16 september 2018 van 12 tot 17 uur in Hoorn!

Op de site www.speeldag.nl vind je alle informatie en het programma.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services