Live Live

Hoorn vergeet eigen handhavers en verkeersregelaars tijdens de Nationale Hulpverleners Dag

Gepubliceerd: Dinsdag 16 oktober 2018 09:21

Hoorn vergeet eigen handhavers en verkeersregelaars tijdens de Nationale Hulpverleners Dag

HOORN - Eind september was Hoorn even het centrum van Nederland voor de hulpverleners in Nederland. Zelfs minister-president Mark Rutte kwam vanuit Den Haag naar Hoorn om deze speciale dag voor de hulpverleners in Nederland te openen.

Overal vond je standjes waar hulpverleners lieten zien wat hun werkzaamheden zijn, waren er demonstraties en werd aan het massaal naar deze dag toegekomen publiek uitgelegd wat een hulpverlener allemaal doet.

Nu zou je denken dat ook Hoorn voor de hulpverleners, handhavers en verkeersregelaars die Hoorn in dienst heeft ook een stand zou staan zodat zij aan de inwoners van Hoorn de kans kregen om uit te leggen wat hun werkzaamheden allemaal in houdt en waarom zij soms boetes moeten uitschrijven aan verkeersovertreders.

Maar tot grote schrik van Alex van der Kleij (Hoorns Belang), Yousuf Yousufi (VVD) en Dick Bennis (CDA) was op het hele terrein geen enkel stand te vinden van de gemeente Hoorn en haar handhavers en verkeersregelaars.

De drie heren willen daarom van het college wel eens weten waarom is besloten dit niet te doen en of het college uberhaupt wel op de hoogte was van de wens van deze groep om juist op deze dag tekst en uitleg te geven over hun werkzaamheden.

De drie politici hopen dan ook dat het college bij de editie 2019 wel ruimte vrijmaakt voor een stand voor de Hoornse handhavers en verkeersregelaars en mochten zij dit niet doen dan zal via een initiatiefvoorstel dit worden afgedwongen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services