Live Live

HOSV volgend seizoen zonder eerste elftal

Gepubliceerd: Donderdag 07 juni 2018 15:15

HOSV volgend seizoen zonder eerste elftal

SPANBROEK – Voetbalvereniging HOSV uit Spanbroek gaat volgend jaar verder zonder vlaggenschip. De club eindigde dit seizoen stijf onderaan in de vijfde klasse, voornamelijk door een gebrek aan spelers. “De jongens die de laatste jaren het eerste elftal vormden, zijn nu rond de 30 jaar oud en willen niet meer 2 keer in de week trainen.” Voorzitter Jan Scheltus vindt het jammer dat er geen vlaggenschip meer is, maar benadrukt dat HOSV geen prestatievereniging is en een club waar iedereen welkom is

“De selectie gaat door als vriendenteam en de jongens die in het tweede team spelen zijn nog jong en nog niet goed genoeg voor het eerste team. Die gaan we dit jaar door middel van een nieuwe trainer proberen klaar te stomen, om in de zomer van 2019 weer met een vertegenwoordigend elftal te kunnen starten.” De voorzitter is hoopvol, maar hij geeft geen garantie dat het zo gaat gebeuren. “Een van onze leden wil graag zijn trainersdiploma halen en daar ga ik hem in begeleiden.” Vertelt Scheltus. “Hij gaat dan ook de groep trainen volgend seizoen.”

HOSV is een kleine vereniging met een grote G-voetbaltak. Aankomend seizoen speelt de club waarschijnlijk, naast 3 G-teams, met 2 senioren elftallen en een veteranen team. De hoofdsponsor HB Bouw heeft aangegeven onder dezelfde voorwaarden als dit jaar aan te blijven.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services