Live Live

Hovocubo fluitend door naar kwart finales Nationale Beker

Gepubliceerd: Zondag 02 december 2018 08:32

Hovocubo fluitend door naar kwart finales Nationale Beker

HOORN - Hovocubo, de regerend landskampioen en bekerhouder uit Hoorn, heeft vrijdagavond zonder noemenswaardige inspanningen de kwart finale bereikt van de Nationale Zaalvoetbal Beker. In eigen huis zette de ploeg van Sander van Dijk moeiteloos het Amsterdamse OS Lusitanos opzij.

Hovocubo-coach Sander van Dijk kon, naast de geschorste Kevin Tromp en de geblesseerde Amir Molkarai ook niet beschikken over linkspoot Zakaria Amrani want die heeft een knieblessure opgelopen in de laatste speelronde en zal tot en met de winterstop niet meer in actie komen. Desondanks stond er een goede en gemotiveerde groep spelers paraat. Direct in de eerste helft liet Hovocubo aan Eerse Divisionist OS Lusitanos zien dat er voor hun niets te halen was want na een kwart wedstrijd stond er al 4-0 op de borden en mede door een onvervalste hattrick van Mats Velseboer werd de ruststand 7-0. Na de pauze gingen alle remmen los en scoorde de Hoornaren er lustig op los. Mukhtar Suleiman, normaal gesproken geen basisspeler, was verantwoordelijk voor 4 treffers in het tweede bedrijf en toen de stofwolken waren opgetrokken na het machtsvertoon van Hovocubo prijkte er een 18-4 eindstand op de borden.

 
Na afloop was sprak onze verslaggever met Mukhtar Suleiman van Hovocubo en coach Sander van Dijk. Hovocubo is doorgedrongen tot de kwart finale van het bekertoernooi en gisteravond werd er in Sittard geloot.

Hovocubo heeft een thuiswedstrijd geloot tegen het Helderse Zeemacht welke ze aanstaande zaterdagavond ook op hun pad treffen voor de competitie, dan in Den Helder.
 
Foto: Ferry Hoks

Na afloop sprak verslaggever Leo Giovannangelo met oa. Mukhtar Suleiman en trainer Sander van Dijk over de wedstrijd


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services