Live Live

Hovocubo laat punten liggen tegen Feyenoord Futsal

Gepubliceerd: Zaterdag 10 november 2018 18:00

Hovocubo laat punten liggen tegen Feyenoord Futsal

HOORN - Wedstrijden tegen deze tegenstander zijn van oudsher lastige. Vorig seizoen wist Hovocubo in de competitie niet te winnen en in het bekertoernooi wisten de Hoornaren met de hakken over de sloot te zegevieren.

Toch was Hovocubo in het eerste kwart van de wedstrijd heer en meester maar had de grootste moeite om grote kansen te creëren tegenover het "beton zaalvoetbal" waar de Rotterdammers zich van moesten bedienen. Yoshua St Juste zette Hovocubo op een voorsprong maar Feyenoord Futsal had de mouwen tot aan de oksels opgestroopt en via twee goede omschakelingen brachten Soufian Charraoui en Shibi Rojer de ruststand op 2-1.
 
Na de pauze begon Hovocubo feller te spelen, wetende dat de tegenstander bleef loeren op de omschakeling. Het sorteerde effect want Zakaria Amrani produceerde de 2-2. Coach Sander van Dijk wenste echter niet te verliezen in de havenstad en liet St. Juste in de slotfase als 5e veldspeler opdraven.
 
Een onachtzaamheid bij de Hoornaren stelde Charraoui in staat de 3-2 voor de Rotterdammers te scoren en waande Feyenoord Futsal zich al winnaar van deze wedstrijd. Echter, it ain't over t'íll the fat lady sings want Lahcen Bouyouzan, Rotterdammer in Hoornse dienst, scoorde de 3-3 vijf seconden voor het eindsignaal en behoedde Hovocubo daarmee voor het tweede verlies dit seizoen.

Verslaggever Leo Giovannangelo sprak na de wedstrijd met Karim Mossaoui van Hovocubo en Koen van der Leeden van Feyenoord Futsal


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services