Live Live

Hovocubo met winst het jaar uit

Gepubliceerd: Zaterdag 15 december 2018 13:44

Hovocubo met winst het jaar uit

ZWAAG - Het Hoornse Hovocubo heeft de laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar met goed gevolg afgewerkt. In eigen hal versloeg de ploeg van Sander van Dijk Groene Ster Vlissingen met 4-3 en staat nu steviger op een play off plaats.

In de vorige speelronde was het spel van Hovocubo bij vlagen ondermaats en dus wilde het team nu beter voor de dag komen. Het betaalde zich uit in een 2-0 ruststand maar waarbij het speltempo veel te laag lag. I het tweede bedrijf was dit een stuk beter en kwam verdiend een 3-0 tussenstand op de borden. Groene Ster, die na een matige competitiestart weer weet wat winnen is, begon aan een indrukwekkende inhaalslag en onder aanvoering van international Said Bouzambou slaagde de Zeeuwen daarin, 3-3.

Ondertussen was Faisel Mellah inmiddels heen gezonden met 2 keer geel en was een remise in het verschiet maar nadat Groene Ster een overtreding begin op Mossaoui mocht Mats Velseboer aanleggen vanaf 10 meter en schoot de 4-3 binnen wat ook de eindstand werd.

Tijdens de winterstop zal Hovocubo enkele keren acte de presence geven op diverse toernooien om op 11 januari de kwart finale van de beker te spelen tegen Zeemacht Den Helder.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Na afloop sprak Sport Actueel achtereenvolgens met keeper Dave Stet van Hovocubo, Karin Ben Sellam, keeper van Groene Ster en coach Sander van Dijk van Hovocubo.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services