Live Live

Hovocubo ondanks verlies geplaatst voor play offs

Gepubliceerd: Zaterdag 16 maart 2019 10:11

Hovocubo ondanks verlies geplaatst voor play offs


 

EINDHOVEN - Het is Hovocubo voor de derde maal dit seizoen niet gelukt om te winnen van FC Eindhoven. Vrijdagavond verloor de ploeg van Sander van Dijk met 5-3 van de Brabanders. Lichtpuntje in dit verhaal: Hovocubo is thans wel geplaatst voor de play offs omdat de nummer vijf van de competitie, Groene Ster Vlissingen, hard onderuit ging tegen FC Marlène.

Zonder de geblesseerde Air Molkarai en de geschorste Kevin Tromp begon Hovocubo goed aan de wedstrijd. Lahcen Bouyouzan produceerde de openingstreffer maar FC Eindhoven tilde eenvoudig de stand naar 2-1. De Hoornaaren speelde beduidend beter dan twee weken geleden in de halve finale van de beker en met twee fraaie treffers van Zakaria Amrani kwam Hovocubo weer op voorsprong, 2-3. De geslepen Raphina van de Brabanders bepaalde de ruststand op 3-3.

Na de pauze kwam het keerpunt in de wedstrijd. Faisel Mellah pakte zijn tweede gele kaart en kon inrukken met rood. Eindhoven kwam in een zetel te zitten want Hovocubo had een te krappe selectie tot zijn beschikking om nog potten te breken waardoor de Brabanders enigszins behoudender konden spelen. De eindstand werd uiteindelijk 5-3 maar doordat in Heerhugowaard Groene Ster Vlissingen een zware nederlaag moest slikken is Hovocubo ondanks het verlies toch de tweede ploeg in de competitie die zich geplaatst heeft voor de play offs.

Aanstaande vrijdagavond speelt Hovocubo tegen Feyenoord Futsal.

Foto's: Ferry Hoks

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak Sport Actueel met Zakaria Amrani van Hovocubo die met twee doelpunten een prima wedstrijd speelde en aansluitend coach Sander van Dijk van Hovocubo die zijn ploeg zag spelen naar vermogen maar wel een kritische kanttekening plaatste ten aanzien van de arbitrage.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services