Live Live

Hovocubo onderuit tegen FC Eindhoven

Gepubliceerd: Zaterdag 17 november 2018 19:48

Hovocubo onderuit tegen FC Eindhoven

EINDHOVEN - Hovocubo heeft de zaalvoetbalkraker thuis tegen FC Eindhoven niet weten te winnen. In een geweldige wedstrijd waarin alle elementen van de sport vertegenwoordigd waren, moesten de Hoornaren uiteindelijk ietwat geflatteerd capituleren, 2-6.

Onder toeziend oog van honderden toeschouwers begon deze krachtmeting spectaculair. Eerst opende Hovocubo de score maar kort daarop maakte FC Eindhoven weer gelijk, 1-1, en dat in een tijdsbestek van 1 minuut. Vanaf die pikstart ontspon zich een ware zaalvoetbalstrijd tussen deze twee grootmachten en mede door het hoge tempo was het een waar spektakel alleen liet de afronding bij beide ploegen te wensen over. 

 
Vier minuten voor de rust schoot Mellah Hovocubo weer op een voorsprong maar vlak voor de pauze brachten de Brabanders de ruststand van 2-2 op de borden. Na de rust was het wederom genieten op de speelvloer want beide ploegen speelde op het scherpst van de snede. Doordat de arbitrage de wedstrijd goed onder controle hield en veel situaties door liet gaan bleef het een boeiend schouwspel. 
 
Met minder dan een kwart wedstrijd nog te gaan kwam FC Eindhoven op 2-3 en dat was het sein voor Hovocubo om powerplay te spelen. Echter, het spelen met een vijfde veldspeler neemt risico's met zich mee en daar profiteerde de Eindhovenaren optimaal van. Enigszins geflatteerd maar verdiend won FC Eindhoven uiteindelijk met 2-6 en blijft koploper terwijl Hovocubo thans de vierde plaats bezet in de competitie.

Na afloop sprak onze verslaggever allereerst met Lahcen Bouyouzan van Hovocubo.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services