Live Live

Hovocubo probleemloos naar halve finale beker

Gepubliceerd: Zondag 13 januari 2019 06:37

Hovocubo probleemloos naar halve finale beker

Zwaag - Zonder kleerscheuren heeft Hovocubo uit Hoorn zich geplaatst voor de halve finale van de KNVB Zaalvoetbalbeker. In eigen hal waren de Hoornaren een maatje te groot voor het verzwakte Zeemacht Den Helder, 15-4.

In de Achtste Finale wist Hococubo met een grote uitslag het Amsterdamse OS Lusitanos te verslaan en de voortekenen voor deze kwart finale waren identiek. Immers, Zeemacht kwam met een verzwakt team op de proppen wegens afwezigheid van enkele sterkhouders.

Na de 2-0 voorsprong in de wedstrijd scoorde de bezoekers nog wel de 2-1 maar binnen de kortste keren liep Hovocubo eenvoudig uit naar een 8-2 ruststand waarbij de onvervalste hattrick van Faisel Mellah in tijd van 3 minuten niet onvermeld mag blijven.

Ook na de pauze waren het de Hoornaren die het spel volledig dicteerde en Zeemacht dwong tot een kleine verdediging. Uit enkele onachtzaamheden wist de ploeg uit De Noordkop nog wel te scoren maar de eindstand van 15-4 zegt genoeg over het enorme krachtsverschil in deze wedstrijd.

Aankomende vrijdagavond speelt Hovocubo voor de competitie uit tegen Tigers Roermond.

Foto: Ferry Hoks

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Na afloop van de wedstrijd sprak Sport Actueel met enkele spelers en coaches.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services