Live Live

Hovocubo verzekerd van tweede plaats in eindrangschikking

Gepubliceerd: Zaterdag 06 april 2019 09:11

Hovocubo verzekerd van tweede plaats in eindrangschikking

ZWAAG - Hovocubo is definitief tweede geworden in de competitie dankzij een overwinning op promovendus Futsal Apeldoorn. In de voorlaatste competitieronde versloeg de ploeg van Sander van Dijk de Gelderse formatie met 4-2 en heeft straks in de play offs het thuisvoordeel in de wedstrijden die in een Best of Three gespeeld worden.

De start was echter matig te noemen van de thuisploeg. Hovocubo was slordig en liet te weinig energie en power in de wedstrijd zien. Nadat Futsal Apeldoorn op een 0-2 voorsprong was gekomen greep de Hoornse oefenmeester in met een time out.

Direct na de korte onderbreking repareerde Hovocubo de opgelopen schade tot een 2-2 ruststand.Na de pauze was Hovocubo heer en meester. Futsal Apeldoorn, die met een kleine kern speelde wegens blessures en afwezigen, kon het hoge tempo niet meer bolwerken en legde het af op inhoud en conditie.

De eindstand werd uiteindelijk 4-2 maar dat had zelfs hoger kunnen zijn gezien de suprematie van de Hoornaren. Door deze winst is Hovocubo in ieder geval verzekerd van de tweede plaats in de competitie.

Komende zaterdag speelt Hovocubo de laatste thuiswedstrijd in de reguliere competitie tegen Zeemacht Den Helder welke gisteravond gedegradeerd is na 1 jaar Eredivisie

Aanstaande zaterdagavond speelt Hovocubo de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Zeemacht.

Foto's: Ferry Hoks

Na afloop sprak Sport Actueel allereerst met Mohamed Bouraarassi van Futsal Apeldoorn. Vervolgens zijn trainer/coach Youssef El Badey. Daarna Zakaria Amrani van Hovocubo en Sander van Dijk, oefenmeester van Hovocubo.
Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services