Live Live

Hovocubo voetbalt alle schroom weg na zeperd van vorige week

Gepubliceerd: Zaterdag 16 februari 2019 12:05

Hovocubo voetbalt alle schroom weg na zeperd van vorige week

ZWAAG - Het Hoornse Hovocubo heeft zich vrijdagavond prima gerehabiliteerd na de uitglijder uit tegen ZVV Volendam. In eigen huis was ZVV Eindhoven slachtoffer van de Hoornse dadendrang, 12-1.

Ondanks de blamerende nederlaag van vorige week had Hovocubo de knop prima omgezet want direct begonnen de Hoornaren de wedstrijd te dicteren. ZVV Eindhoven , die in de gevarenzone van de competitie zit, kon er weinig tegen in brengen en moest lijdzaam zien hoe de regerend landskampioen schier eenvoudig het ene na het andere doelpunt wist te produceren. Het was dan ook niet verwonderlijk dat de wedstrijd enigszins saai en zakelijk was aan Hoornse zijde.

De ruststand werd 8-0 waarbij pal na het rustsignaal de coach van ZVV Eindhoven rood kreeg wegens onophoudelijk commentaar op de arbitrage. Na de rust duurde het lang voordat het negende Hoornse doelpunt genoteerd kon worden en dat kun je rustig wijten aan de geringe tegenstand die de Hoornaren ondervonden want er werd iets te gemakzuchtig gespeeld.

Sander van Dijk stuurde in het laatste kwart van de wedstrijd drie jongelingen op de vloer, te weten Tjerk Thuring op doel en Dave Severins en Omar Zakri. Die laatst genoemde, Zakri, kreeg met zijn debuut op het hoogste niveau te handen op elkaar bij het publiek nadat hij twee fraaie treffers had gemaakt. Inmiddels was Muhktar Suleiman al aan het douchen na een rode kaart en scoorde ZVV Eindhoven voor de statistieken nog de 12-1.

Aankomende vrijdag speelt Hovocubo uit in Amsterdam tegen ASV/LEBO.

 

Foto's: Ferry Hoks

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlNa afloop sprak Sport Actueel allereerst met de onfortuinlijke Muhktar Suleiman van Hovocubo die met rood eraf ging na het om zeep helpen van een doelrijpe kans en zijn trainer/coach Sander van Dijk.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services