Live Live

Hovocubo wint 44e Handsome Eight Toernooi

Gepubliceerd: Dinsdag 01 januari 2019 09:38

Hovocubo wint 44e Handsome Eight Toernooi

HOORN/ALKMAAR - Hovocubo heeft de 44e editie van het Handsome Eight zaalvoetbaltoernooi in Alkmaar gewonnen. De eredivisionist uit Hoorn won in de finale van de Rotterdam All Stars met 3-1 en pakt weer een prijs in het seizoen 2018-2019.

Het toernooi kende een sterk deelnemersveld want naast de eerder genoemde eredivisieploegen had Mo Darri, speler van 't Veerhuys uit Hoorn, een sterk vriendenteam met enkele Belgische spelers samengesteld en Gerald Baars, voormalig topspeler en coach, had een Rotterdams team geformeerd. Ook uit Groningen was een team gekomen en Anderlecht kwam ook sterk voor de dag.

Al in de poulefase werd er al zeer behoorlijk gespeeld maar in de halve finales brak het vuurwerk echt los. In deze beide wedstrijden was er een korte onderbreking vanwege enkele korte lontjes maar deze werden in de kiem gesmoord. De finale leek een prooi te worden voor de Rotterdammers toen zij de leiding in de wedstrijd namen maar de Hoornaren lieten als regerend landskampioen zien dat zij in uitstekende vorm verkeren en kantelde de wedstrijd naar een 3-1 overwinning.

Foto: Leo Giovannangelo

Na afloop sprak Sport Actueel met Sander van Dijk, coach van het winnende Hovocubo, en Peter Koch, al 44 jaar de grote animator van het Handsome Eight Toernooi.


Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services