Live Live

Hovocubo wint in een superspannende wedstrijd van Futsal Apeldoorn

Gepubliceerd: Zondag 25 november 2018 12:48

Hovocubo wint in een superspannende wedstrijd van Futsal Apeldoorn

HOORN - Hovocubo uit Hoorn heeft vrijdagavond goede zaken gedaan voor de ranglijst door Futsal Apeldoorn te verslaan. In een wedstrijd die best model kan staan voor het topzaalvoetbal in Nederland won de formatie van Sander van Dijk met 2-3 van een potentiële play off kandidaat.

Hovocubo begon enigszins gemankeerd aan de wedstrijd want naast de blessure van Amir Molkarai moest ook Kevin Tromp verstek laten gaan en hadden verschillende spelers kleine pijntjes. Desondanks stond er een tot op het bot gemotiveerde Hoornse ploeg aan de start op De Veluwe want in de afgelopen twee speelrondes wisten de Hoornaren slechts 1 punt te bemachtigen. Futsal Apeldoorn opende de score maar halverwege de eerste helft bepaalde Lahcen Bouyouzan de ruststand op 1-1.

Na de pauze werd het een waar spektakel voor de liefhebber want beide ploegen speelde goed en op het scherpst van de snede. Het eiste wel zijn tol bij Hovocubo want Zakaria Amrani moest geblesseerd uitvallen en Yoshua St. Juste speelde ook op zijn tandvlees. Een bekeken stiftje van Mats Velseboer zette de Hoornaren op een voorsprong, 1-2, met kansen op meer maar Futsal Apeldoorn hield stand en tekende de gelijkmaker aan, 2-2.

Een remise zat in het verschiet maar de druk die Hovocubo oplegde zorgde ervoor dat de promovendus in eigen huis uiteindelijk ten onder ging toen in de slotseconde Chadli de bal in eigen doel werkte, 2-3.

Foto: Ferry Hoks

Na afloop was er genoeg stof om na te praten, te beginnen bij aanvoerder Yoshua St. Juste.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services