Live Live

HV/Veerhuys onbetwist kampioen

Gepubliceerd: Zaterdag 23 maart 2019 11:59

HV/Veerhuys onbetwist kampioen

HOORN - 't Veerhuys uit Hoorn is glansrijk kampioen geworden in de Eerste Divisie A. Door een 8-0 zege op de reserves van FC Marlène is de jonge garde niet meer in te halen door de concurrentie en keert terug op het hoogste zaalvoetbalniveau.

Sport actueel wedstrijd verslag


Vooraf was er eigenlijk al geen twijfel dat HV/Veerhuys deze vrijdagavond kampioen zou worden want tegenstander FC Marlène 2 uit Heerhugowaard bungelt onderaan de ranglijst en zal nacompetitie moeten spelen voor lijfsbehoud. De Hoornaren startte ook voortvarend want binnen tien minuten was de ruststand van 4-0 al bereikt.

Na de pauze ging 't Veerhuys verder waar het gebleven was namelijk met doelpunten maken en was het enkel wachten op het laatste fluitsignaal. Tussendoor moest Younes Daari met rood inrukken na een iets te onbesuisde actie maar dat mocht de pret niet drukken want met een 8-0 overwinning barstte het feest los in sportcentrum Vredehof.

De Hoornaren promoveren, met nog 2 wedstrijden te gaan, terug naar de Eredivisie en doet dat met maar liefst 18 overwinningen tot nu toe.
Volgende week speelt 't Veerhuys zijn voorlaatste wedstrijd uit in de provincie Groningen tegen De Leekster Eagles.

Foto's: Koen Roozendaal

Na afloop sprak Sport Actueel met aanvoerder Jorg Ooievaar en Thijs Nugter van 't Veerhuys en Antoine Gooyers, interim coach.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services