Live Live

Inhaalduels centraal in Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 01 maart 2019 07:55

Inhaalduels centraal in Sport Actueel

WESTFRIESLAND - Terwijl elders in Westfriesland volop carnaval word gevierd zullen de makers van Sport Actueel zondagmiddag weer een 4 uur durend sportprogramma verzorgen. Geen carnavaleske uitzending maar serieuze sportverslaggeving uit onze regio.

In het eerste uur komen we terug op de verschillende bekerwedstrijden in het amateurvoetbal want zowel Zwaluwen'30 uit Hoorn als de Grasshoppers uit Hoogwoud moesten deze week flink aan de bak. Uiteraard ook een uitgebreide nabeschouwing op de halve finales van de Nationale Zaalvoetbalbeker. Vrijdsagavond 1 maart speelt FC Eindhoven in eigen huis tegen bekerhouder Hovocubo. Deze wedstrijd zal LIVE op YouTube worden verslagen door Sport Actueel verslaggever Leo Giovannangelo. (https://youtu.be/aBBDtMwqgUQ)

Vanaf 14:00 uur is het tijd voor enkele inhaalduels in de voetbalcompetitie. Hollandia Hoorn ontvangt in het Julianapark Hoogeveen terwijl in Heerhugowaard Hauwert'65 zal proberen de punten op te halen bij concurrent Hugo Boys. Op sportpark De Rozeboom in Bovenkarspel is middenmoter KGB de gastheer voor De Blokkers. Beide pleogen staan gelijk in punten dus zal het een interessant duel worden terwijl Always Forward in Heerhugowaard hoopt op een makkelijke en schadevrije middag tegen WMC welke nog geen punt heeft gepeurd in de competitie.

Na 16:00 uur horen we enkele reacties vanaf de velden gevolgd door de uitslagen van de gespeelde wedstrijden in dit carnavalsweekend. Deze zondagmiddag geen handbal want het NHV is ook aan het "dweilen" in verkleed Nederland.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services