Live Live

Inhaalduels in Sport Actueel

Gepubliceerd: Vrijdag 21 december 2018 14:57

Inhaalduels in Sport Actueel

WESTFRIESLAND - Met de feestdagen voor de deur zal zondagmiddag 23 december de laatste “Sport Actueel” van dit kalenderjaar zijn. Aangezien het leeuwendeel van sportend Nederland al geniet van de korte winterstop zal deze aflevering een afgeslankte vorm hebben, namelijk van 14:00 tm 16:30 uur, met een enkele voetbalwedstrijden die eerder dit seizoen geen doorgang konden hebben.

In de derde klasse brengen we twee inhaalduels op de zender die eerder op 9 december werden afgelast namelijk VVS’46-Hollandia T. Verslaggever Sjaak Ooteman zal vanuit Spanbroek verslag doen en hopelijk een doelpuntrijk duel kunnen aanschouwen. Jan Kueter reist af naar Warmenhuizen waar koploper SEW uit Nibbixwoud op bezoek gaat bij Vios W, de nummer 2 van de ranglijst. Blijft het gat drie punten of haakt VIOS W aan? In de vierde klasse bezoekt Fred van der Kooij de wedstrijd Woudia-KSV, twee ploegen die prima meedraaien in de middenmoot. Trainer/coach Frank Knijn van Woudia gaf deze week echter aan dat hij het na 1 seizoen voor gezien houd bij de ploeg uit Westwoud en hopelijk heeft dat niet zijn weerslag op het team.

Na de live wedstrijden krijgt u alle uitslagen van dit weekend voorgeschoteld door presentator Hein Tool en gaan de makers van ons populaire sportprogramma ook met kort reces om op zondag 13 januari weer terug te keren.

Sport Actueel, zondagmiddag tussen 14:00 en 16:30 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 mhz (tevens 105,8 en 107,1 mhz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services