Live Live

Inschrijving Avond4Daagse Stede Broec geopend

Gepubliceerd: Woensdag 18 april 2018 13:52

Inschrijving  Avond4Daagse Stede Broec geopend

BOVENKARSPEL – Na een meer dan geslaagde eerste editie, met meer dan 700 deelnemers, bereidt de organisatie van de Avond4Daagse in Stede Broec zich weer voor op de tweede editie. Deze zal plaatsvinden van dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni 2018. Er kan 5 of 10 kilometer worden gewandeld door Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek, met als vast vertrekpunt Woonzorgcentrum Rigtershof in Grootebroek. Dit jaar zijn er nieuwe routes uitgezet, waaronder een bezoekje langs Reddingsbrigade de Streek. De rest houdt de organisatie nog even geheim, maar het beloofd weer 4 dagen een feestje te worden!

Inschrijven kan tot 15 mei via www.avond4daagse-stedebroec.nl, kosten zijn € 5,00 p. deelnemer. Dat is inclusief een traktatie onderweg, een feestelijke medaille én een bloem bij de intocht. Als 4 dagen wandelen te veel gevraagd is, kan men zich ook inschrijven voor een dagmedaille, kosten € 2,00 (inclusief recht op een traktatie onderweg).

In Stede Broec zijn er 7 scholen (Willibrordus, Klim-Op, Uilenburcht, Gideon, Hussel, Baskuul en Molenwiek) die als school deel te nemen aan de Avond4Daagse Stede Broec. Wanneer jouw school mee doet, loopt de inschrijving via school. Alleen inschrijvingen die via school geregistreerd worden, tellen mee voor de Gouden Wisselbeker!

Na 15 mei is het alleen nog mogelijk in te schrijven bij het startbureau; op dinsdag 29 mei tussen 17.30 en 18.30 uur in Rigtershof, kosten zijn dan € 6,00 p.p.

Voor meer informatie zie www.avond4daagse-stedebroec.nl of kijk eens op www.facebook.com/a4dstedebroec.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services