Live Live

JC Inventas: Avond uit voor mindervalide jongeren en jongeren met een beperking.

Gepubliceerd: Vrijdag 07 september 2018 17:30

JC  Inventas: Avond uit voor mindervalide jongeren en jongeren met een beperking.

GROOTEBROEK - Op zaterdag 15 september organiseert JC Inventas samen met Tim Bakker een avond uit voor mindervalide jongeren en jongeren met een beperking. Tim die zelf chronisch ziek is organiseert voor de 2e keer Heavy hour om lotgenoten te ontmoeten en samen ook eens een gezellige avond uit te hebben.

We starten de avond met roofvogels en sledehonden. Stichting E & N roofvogels is van 19:00 tot 21:00 aanwezig. Je kunt met hun prachtige en rustige vogels op de foto en er is de mogelijkheid om een roofvogel zelf vast te houden. Daarnaast zijn er een aantal honden van sledehondenteam Dreamhunting aanwezig, ook met deze sterke dieren kun je op de foto. Vervolgens gaat om 21:00 in de grote zaal het licht uit, de spots aan en de muziek aan.


Maar liefst 2 lokale bands staan te popelen om het publiek van een stevige live set te voorzien. Om 21:00 trapt ONKT af om vervolgens om 22:00 plaats te maken voor Sitting on Thorns tot 23:00.

De band ONKT is al vaker bij Inventas geweest, met zijn schare publiek zorgen ze altijd voor een goede avond. Ze claimen een flinke dosis groove en melodie in hun muziek ten gehore te brengen, waardoor ze uniek zijn in dit genre. Even dat beetje extra dat prikkelt om naar te luisteren.

Ook de 2e band is bekend in en met Inventas. Sitting On Thorns is een alternatieve rock/metalband uit Bovenkarspel. Die bestaat uit 4 jonge gasten die barsten van het talent en nu al een geheel eigen repertoire hebben.

De entree is gratis en de activiteit eindigt om 23:00. We vernemen het graag als vervoer een probleem is zodat we daarin mee kunnen denken. Voor meer informatie:

www.jcinventas.nl
www.facebook.com/JCinventas
0228-518048

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services