Live Live

JC Inventas trapt seizoen 2018/2019 af met kick off

Gepubliceerd: Dinsdag 28 augustus 2018 08:34

JC Inventas trapt seizoen 2018/2019 af met kick off

GROOTEBROEK - Jongerencentrum Inventas aan Raadhuislaan 16 in Grootebroek trapt het seizoen zaterdag 8 september af met een kick off. Het jongerencentrum start bovendien met een aantal veranderingen.

"Er is de afgelopen maanden inderdaad veel veranderd", laat het team van Inventas weten. "Zo zijn er twee nieuwe medewerkers: Frank Musman en Jillis Vermeulen, die het jongerencentrum naar hun eigen ideeën gaan vormgeven en leiden. Ook heeft ons jongerencentrum vanbinnen een nieuwe look gekregen. Zeker een reden om eens bij ons langs te komen!"

Kick off

Een bezoek brengen aan Inventas kan allereerst tijdens de kick off. DBMF start de avond met de beste beats van 20.00 tot 22.00 uur. DBMF mixt van oud naar nieuw, van bobbeling naar hardstyle en weer terug. Deze succesvolle dj schopte het tot de finale van de landelijke wedstrijd van de Kunstbende. Als tweede van Nederland en als beste in zijn genre komt hij nu in Inventas zijn talent laten horen. 


Als afsluiting van de avond heeft Inventas 'local hero' Rob Lee weten te strikken. Wie kent hem niet? Van shows op Starbeach Chersonissos, naar zijn eigen festival Cube tot het jongerencentrum in Grootebroek; het maakt voor Rob niet uit. Van 22.00 tot 00.00 uur gaat hij los! Entree kost drie euro. Leeftijd 12-plus en ID-bewijs is verplicht. Voor de eerste vijftig bezoekers ligt een leuke gadget klaar!

Ideeën of suggesties voor activiteiten? Loop dan doordeweeks eens binnen of mail naar info@jcinventas.nl. Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website: www.jcinventas.nl. Of volg Inventas op Facebook en/of Instagram.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services