Live Live

Juf Marjolijn uit Bovenkarpsel populairste juf van provincie Noord-Holland

Gepubliceerd: Vrijdag 20 juli 2018 14:47

Juf Marjolijn uit Bovenkarpsel populairste juf van provincie Noord-Holland

BOVENKARSPEL - Juf Marjolijn, die lesgeeft aan groep 5 op basisschool OBS de Wendel, is de populairste juf van de provincie Noord-Holland. De afgelopen weken konden ouders en leerlingen hun favoriete juf of meester nomineren voor deze titel. Een ludieke actie van bloemenspecialist Fleurop. Juf Marjolijn uit Bovenkarpsel kreeg de meeste stemmen van Noord-Holland en werd vandaag verrassend in de bloemen gezet.

Onverwacht bezoek voor groep 5 van basisschool OBS de Wendel tijdens de laatste schoolweek van het jaar. Vandaag werd juf Marjolijn Schiebergen door de Fleurop-bloemist Ron Bloemenweelde b.v. verrast met een gigantische bos bloemen.

Bedankt, juf!

Vanaf 20 juni konden ouders en leerlingen via de website van Fleurop stemmen op hun favoriete juf of meester. Duizenden aanmeldingen kwamen binnen. Jeroen de Zwart, algemeen directeur van Fleurop, laat weten: “Leraren zijn ontzettend belangrijk. Ze steunen je bij de opvoeding van je kind. Samen met ouders leggen ze de basis voor de toekomst. Via onze ‘Bedankt dat je me hebt laten groeien’-campagne wilden we aandacht vragen voor deze beroepsgroep en ouders inspireren om hen tijdens de laatste schoolweek te bedanken.”

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services