Live Live

Kapellentocht Obdam - Heiloo op 7 oktober

Gepubliceerd: Maandag 10 september 2018 17:07

Kapellentocht Obdam - Heiloo op 7 oktober

OBDAM - Zondag 7 oktober om 7.30 uur gaan we voor de 12e keer lopend vanaf de Mariakapel uit Obdam naar de Mariakapel van Heiloo (in de volksmond ook wel ’t Putje genoemd). Pastor Bert zal de wegzending verzorgen. De afstand is 25 km. Met een koffie/thee stop in de Alkmaarse Poort.

Het inschrijfgeld Vooraf opgeven of inschrijven hoeft niet, want we staan vanaf 7.00 uur klaar met de deelnemerskaarten á € 8,-, dit voor verzorging onderweg enz. De provincie Noord-Holland heeft toegezegd ons gratis met een pontje bij de Leeghwaterbrug over te zetten.
We lopen ongeveer 5 km. per uur, dus dat tempo is voor iedereen wel te doen. Mocht het om wat voor reden niet meer gaan, kunt u in de bezemwagen stappen. Om 12.45 uur zullen we aankomen in het Oesdom te Heiloo waar u even rond kunt kijken, uit kunt rusten en koffie of thee kunt kopen.

Om 13.30 uur begint de eucharistieviering in de grote kapel, met medewerking van Sing@Victor. Pastor Bert en pastoor Alvaro Rodriquez zullen voorgaan in deze viering. Het thema luidt: Lopen in verbondenheid. Voor de terugreis kunt u wellicht zelf vervoer regelen, maar het is ieder jaar nog gelukt dat de wandelaars met de vele Obdammers die naar de viering komen, terug kunnen rijden naar Obdam. Mocht dit niet lukken kunt u gebruik maken van de trein uit Heiloo. Succes met de voorbereiding en hopelijk tot de 7e oktober bij de Mariakapel achter de kerk. U hoeft zich niet tevoren opgeven en kunt betalen bij aanvang. 
Foto: Theo Annes

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services