Live Live

Klassieker in het zaalvoetbal vroegtijdig beslist

Gepubliceerd: Zaterdag 26 januari 2019 15:44

Klassieker in het zaalvoetbal vroegtijdig beslist

Zwaag - De onvervalste streekderby tussen het Hoornse Hovocubo en FC Marlène uit Heerhugowaard is beslecht in het voordeel van de landskampioen uit Hoorn In een wedstrijd die nooit echt een wedstrijd werd walste de ploeg van Sander van Dijk eenvoudig over de Waardse formatie, 6-1.

In een volgepakte sporthal De Opgang ging iedereen er maar eens goed voor zitten want beide ploegen kennen weinig geheimen voor elkaar. FC Marlène begon echter zeer timide en slordig waardoor Hovocubo wel heel eenvoudig in het zadel werd geholpen. Het stelde de Hoornaren in staat om bij rust al de alles zeggende cijfers van 5-0 met een loepzuivere hattrick van Lahcen Bouyouzan. 

 
Ook na de rust wisten de bezoekers onvoldoende raad met het dwingende spel van Hovocubo maar verzuimde om de score verder uit te bouwen tegen een onmachtig Marlène. Uiteindelijk kwam in de absolute slotfase van de wedstrijd alsnog het zesde doelpunt voor de Hoornaren maar moesten kort daarop een tegentreffer incasseren, 6-1 eindstand.

Hovocubo staat nu keurig op de tweede plaats achter koploper FC Eindhoven welke binnenkort de tegenstander is in de halve finale van het bekertoernooi.
 
Foto's: Ferry Hoks

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel met Ilias Bouzit en Peter Rozenbeek van FC Marl�ne en Lahcen Bouyouzan en Sander van Dijk van Hovocubo.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services