Live Live

Klinkende zege SG Westfriesland tegen De Reuring

Gepubliceerd: Zondag 25 november 2018 13:00

Klinkende zege SG Westfriesland tegen De Reuring

HOORN - Na een reeks van drie verliespartijen heeft SG Westfriesland gisteravond weer een klinkende zege geboekt. Slachtoffer van de Westfriese dadendrang was De Reuring uit Langendijk die gedesillusioneerd naar huis werd gestuurd met een 14-8 nederlaag.

Direct vanaf het eerste fluitsignaal nam SG Westfriesland het heft in handen om te laten zien aan de tegenstander dat er niets te halen viel in Hoorn. Maar waar machtsvertoon werd de eerste periode dan ook afgesloten met een 6-1 voorsprong. Ook in het tweede kwart had De Reuring weinig in te brengen door het goede spel van SGWF en halverwege de wedstrijd prijkte er een 8-3 tussenstand op de borden. 

 
Ook in het derde kwart kwam de ploeg van Ron Schoenmaker geen moment in de problemen alhoewel er iets te gemakkelijk tegendoelpunten werden geïncasseerd. Het maakte verder weinig uit want als je met een 12-5 voorsprong aan het laatste deel van de wedstrijd begint moet dit makkelijk over de streep te trekken zijn. Echter, de teugels waren wat gevierd waardoor De Reuring toch nog drie keer wist te scoren maar SG Westfriesland won uiteindelijk met 14-8.
 
Foto: Leonardo Giovannangelo

Sport Actueel sprak na afloop allereerst met Ron Schoenmaker Coach SGWF.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services