Live Live

KNRM Enhuizen geselecteerd voor donatie “Help Nedeland Vooruit”

Gepubliceerd: Dinsdag 22 januari 2019 07:34

KNRM Enhuizen geselecteerd voor donatie “Help Nedeland Vooruit”

ENKHUIZEN – Voor de vierde keer organiseert de ING de campagne “Help Nederland vooruit”. Bij deze campagne wordt lokale initiatieven de kans geboden om een donatie van de ING te krijgen om hiermee verder te kunnen ontwikkelen.

Voor dit jaar is ook het KNRM reddingstation Enkhuizen geselecteerd voor de actie. Hierdoor maakt de KNRM kans op een donatie van maar liefs 5000 euro. Dit geld wil de KNMR gebruiken voor de aanschaf van nieuwe overlevingspakken. Een overlevingspak kost rond de 1200 euro dus u begrijpt dat de eventuele donatie van de ING van harte welkom is om de vrijwilligers van het reddingsstation nog meer veiligheid te bieden tijdens hun acties.

Om voor de donatie in aanmerking te komen heeft het reddingsstation uw stem nodig. Drie weken lang kan heel Nederland stemmen op ene lokaal initiatief in hun eigen buurt. Uw stem is daarbij hard nodig. U kunt uw stem voor nog uitbrengen tot 10 februari 2019.

Op 9 maart 2019 wordt bekend gemaakt welk lokaal initiatief welk bedrag heeft gewonnen, dit is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Het blijft dus nog even spannen.

Steun onze vrijwilligers van het reddingsstation Enkhuizen door uw stem uit te brengen op deze url: https://www.helpnederlandvooruit.nl. Misschien bent u in de toekomst wel de volgende die de hulp van deze mensen hard nodig heeft.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services