Live Live

Koggenland geeft steun aan september sportmaand

Gepubliceerd: Donderdag 25 juli 2019 09:48

Koggenland geeft steun aan september sportmaand

KOGGENLAND - Van 20 tot en met 29 september organiseert het NOC*NSF de Nationale Sportweek. Een week lang zetten verenigingen de deuren open, om mensen te enthousiasmeren meer te bewegen.

Gemeente Koggenland steunt dit initiatief en doet er een schepje bovenop: de hele maand september is ook dit jaar in Koggenland sportmaand.

Sportieve feestelijke opening 1 september
Zondag 1 september organiseert zwembad Buitenmeere samen met sportverenigingen uit Obdam de start van de sportmaand. Deze dag staat in het teken van sportieve activiteiten, waar jong en oud gratis aan deel kunnen nemen. Noteert u die datum alvast in uw agenda, u bent van harte welkom. Meer informatie over het programma van die dag en de sportmaand leest u in aankomende edities van Koggennieuws en hier op de site.

Activiteit aanmelden voor sportmaand
In september kan iedereen gratis kennismaken met uiteenlopende sporten. Samen met sportverenigingen en clubs stelt de gemeente deze zomer een afwisselend programma samen. Wilt u namens uw vereniging een activiteit aanmelden voor de sportmaand? Laat het uiterlijk vrijdag 23 augustus weten via communicatie@koggenland.nl. Geef voor een juiste vermelding de volgende informatie aan:

- naam vereniging
- website en/of facebookaccount vereniging voor doorverwijzing
- dag en tijd van de activiteit
- activiteit
- leeftijdsgroep
- locatie

Wij vermelden uw activiteit dan op de site www.koggenland.nl/sportmaand.

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met George Doorgeest via g.doorgeest@koggenland.nl.

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services