Live Live

Koninklijke onderscheiding voor Robert Tesselaar

Gepubliceerd: Vrijdag 15 juni 2018 16:04

Koninklijke onderscheiding voor Robert Tesselaar

OPMEER - Donderdagavond 14 juni dacht Robert Tesselaar aan zijn tweede raadsvergadering als wethouder te beginnen, toen tot zijn verrassing zijn familie binnenkwam en de burgemeester hem begon toe te spreken. Tesselaar werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn verdiensten voor politiek Opmeer.

Robert Tesselaar was raadslid van 16 maart 2006 tot zijn benoeming tot wethouder op 19 april 2018. Hij was dus tot aan zijn benoeming tot wethouder al 12 jaar volksvertegenwoordiger (raadslid). “Dat was reden om hem voor te dragen voor een onderscheiding.” Burgemeester Nijpels vulde verder nog aan dat hier goed naar gekeken is. “Alleen het 12 jaar raadslid zijn in Opmeer is niet genoeg, maar de inzet waarmee Robert Tesselaar dit heeft gedaan wel.”

In het bijzijn van zijn gezin, verdere familie, gemeenteraad en publiek kreeg Tesselaar het kleinood opgespeld door de burgemeester, waarna hij de felicitaties in ontvangst kon nemen. De gemeenteraadsvergadering begon een kwartier later.

Foto: Co Schipper

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services