Live Live

Koninklijke onderscheidingen voor Hoornse politici

Gepubliceerd: Dinsdag 10 juli 2018 13:27

Koninklijke onderscheidingen voor Hoornse politici

HOORN – Aan het begin van de laatste raadsergadering voor het reces heeft burgemeester Jan Nieuwenburg namens de koning drie Hoornse politici een koninklijke onderscheiding opgespeld. Alle drie maakten drie raadsperioden vol in de gemeenteraad. Zij kregen de onderscheiding lid van Orde van Oranje-Nassau.

Marion van der Ven is sinds 1998 een aantal periodes actief geweest in de raad. Zij is nu wethouder. Simon Broersma is vanaf 2002 drie periodes actief geweest als raadslid. Ook hij is in het nieuwe college wethouder. Ook Kholoud Almobayed heeft drie raadsperiodes volgemaakt en heeft momenteel eveneens de functie van wethouder.

Opmerkelijk is dat alle drie begonnen als raadslid namens de PvdA. Marion van der Ven vertegenwoordigt nu de VVD, Simon Broersma Fractie Tonnaer en Kholoud Almobayed zetelt namens Sociaal Hoorn.

Voor deze onderscheidingen waren veel familieleden en vrienden komen opdagen om de publieke tribunes te bevolken. Na uitgebreide felicitaties kon de geplande raadsvergadering doorgaan.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services