Live Live

Korfballers ADOS verspelen wedstrijd in laatste kwart

Gepubliceerd: Maandag 28 januari 2019 14:23

Korfballers ADOS verspelen wedstrijd in laatste kwart

Hoorn - De korfbalploeg van ADOS uit Hoorn heeft gistermiddag in eigen huis een bitter pilletje moeten slikken want het Rijswijkse Refleks ging er met de punten vandoor. Ondanks dat de Hoornaren driekwart van de wedstrijd aan de goede kant van de score zaten kakte het in de slotfase in en verloor uiteindelijk met 13-16.

In de vorige speelronde leed ADOS door een off-day een zware nederlaag en de ploeg van Pieter Schaap was van zins om die smet weg te poetsen. Aangezien ADOS en Refleks aan elkaar gewaagd zijn kwam dit ook tot uiting in het scoreverloop want steeds was de stand gelijk of 1 punt in het voordeel van de Hoornaren., De ruststand werd dan ook 9-8.

Na de korte pauze was het spelbeeld gelijk, evenals het scoreverloop want steeds was het verschil 1 punt of een gelijke stand. pas in het laatste kwart van de wedstrijd kwam de kentering. ADOS verslapte iets en Refleks maakte daar gretig gebruik van en eindigde de wedstrijd in een 13-16 nederlaag voor ADOS.

Door deze nederlaag is ADOS afgezakt naar het rechterrijtje van de competitie maar gezien de verschillen minimaal zijn hoeft ADOS nog geen zorgen te maken. Aankomende zaterdagmiddag speelt ADOS thuis tegen het Haagse GKV.

Foto's: Ferry Hoks

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel met Mirjam Nootebos van ADOS en trainer/coach Pieter Schaap.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services