Live Live

Medemblikse Isa Peerdeman(16) opende wereldberoemde modeshow van Prada

Gepubliceerd: Zondag 24 februari 2019 06:31

Medemblikse Isa Peerdeman(16) opende wereldberoemde modeshow van Prada

MEDEMBLIK - Het voelde als een droom, maar het optreden van de 16-jarige Isa Peerdeman uit Medemblik op Prada's catwalk in modehoofdstad Milaan van donderdagavond was levensecht. "Is this real?"

Die vraag stelt ze de tiener zichzelf op Instagram. "Thank you so much @prada and the entire team for letting me open this gorgeous show", schrijft ze. "And for making this insane dream come true. Absolutely crazy!! Beyond grateful right now!"

De lente moet nog beginnen, maar zoals gebruikelijk in de modewereld wordt al seizoenen van te voren de nieuwe collectie gepresenteerd. De zwarte jurk waarin Isa over de catwalk flaneerde, maakt dan ook deel uit van de komende herfst-en wintercollectie van het Italiaanse merk.

Mediapartner Medemblik Actueel schrijft dat er een intensieve trainingsperiode aan Isa's debuut voorafging. De Medemblikse staat ingeschreven bij het Amsterdamse modellenbureau Elvis Models.

'Engelachtige verschijning'
Eigenaren Jordy Weldam en Ilona van Nijburg zeggen tegen de omroep onder de indruk te zijn van Isa. Haar 'engelachtige verschijning' en haar lengte maken van haar een 'supermodel', al waarderen ze ook dat ze haar eigen mening durft te uiten. 

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlDeel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services