Live Live

Met minimale middelen het maximale voor Hovocubo.

Gepubliceerd: Zaterdag 23 februari 2019 16:11

Met minimale middelen het maximale voor Hovocubo.

AMSTERDAM - Hovocubo blijft in het spoor van koploper FC Eindhoven na de prima winst op ASV/LEBO in Amsterdam. Met een hele kleine selectie, maar liefst 4 sterkhouders ontbraken, wist de ploeg van Sander van Dijk een puike overwinning te boeken op de Amsterdammers, 3-8.

Vooraf waren de verwachtingen getemperd want met de afwezigheid van verschillende spelers tegenover een tot op het bot gemotiveerd ASV/LEBO, die na de winterstop aan een uitstekende reeks wedstrijden bezig was, zou het een zware wedstrijd kunnen worden. Het werd ook zwaar maar vooral aan Amsterdamse kant want Hovocubo speelde zakelijk maar zeer gedisciplineerd en stond bij rust op een 0-2 voorsprong.

Ook na de pauze bleef Hovocubo het betere van het spel hebben en liep vrij gemakkelijk uit naar een 1-8 voorsprong. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 3-8 waarbij zowel ASV/LEBO als Hovocubo een rode kaart moesten incasseren na het omleggen van een doorgebroken speler. Het doet echter niets af aan de wedstrijd want de Hoornaren hebben met dit resultaat de generale repetitie voor volgende week met glans doorstaan want dan speelt Hovocubo uit in Brabant de halve finale van de Nationale Beker tegen FC Eindhoven.

Hovocubo blijft keurig op de 2e plaats staan in de competitie op gepaste afstand van de nummers 3 tot en met 6. Aankomende vrijdagavond speelt Hovocubo uit tegen FC Eindhoven de halve finale in het bekertoernooi.

Foto's: Ferry Hoks

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nlSport Actueel sprak na afloop allereerst met Karim Mossaoui, de tijdelijke aanvoerder bij afwezigheid van Molkarai en St.Juste, gevolgd door Calvin Blankendal, coach van de Amsterdammers en Sander van Dijk, coach van Hovocubo.Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services