Live Live

Mirandamania 2019 wederom een groot succes

Gepubliceerd: Zondag 10 maart 2019 17:13

Mirandamania 2019 wederom een groot succes

MEDEMBLIK - Met een druk bezocht en super gezellige avond werd het MirandaMania evenement afgesloten. Vrijdag als eerste de jeugd marathon. Kinderen flink aan de slag geweest om geld in te zamelen. Een prachtige opbrengst van bijna € 2000,--.

Zaterdag de grote marathon. De deelnemende fietsers waren al vroeg aanwezig om een mooi plekje uit te zoeken. Wat erg leuk was dat er ook aan teambuilding werd gedaan door verschillende bedrijven. Daardoor werden de 110 fietsen optimaal gebruikt ,iedereen een uurtje en je kunt met 10 fietsen 40 personen kwijt. Top. De sfeer was fantastisch en de supporters waren dik aanwezig.

Onder leiding van de gemotiveerde instructeurs en met enige bezinningsmomenten werd er flink gezweet en geploeterd. Na dat de voorlopige opbrengst bekend werd gemaakt ….€ 14.390,- werden de eerste cheques uitgereikt . Stichting Melanoom ontving € 7.500.- en het Inloophuis Medemblik € 4.500,- Beide waren zeer verrast door dit bedrag.

Na dat iedereen geholpen had met het uitrijden van de fietsen( klasse!!) werd er nog lang nagepraat over deze middag. Ondertussen werd de zaal klaar gemaakt voor het spectaculaire muziek festival. Als je er niet bij bent geweest heb je echt wat gemist, wat een sfeer, wat een gezelligheid wat een geweldige afsluiting. ( volgende kans 14 Maart 2020 )

Dankzij de belangeloze inzet van alle artiesten en het team van P.S.L. Pieter Ratten was het een zeer geslaagde avond.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services