Live Live

Mooie voetbalpotjes in Sport Actueel.

Gepubliceerd: Vrijdag 12 oktober 2018 09:01

Mooie voetbalpotjes in Sport Actueel.

WESTFRIESLAND - Onder het genot van een heerlijke nazomer trakteert het team van Sport Actueel u ook deze zondagmiddag op een 4 uur durende sportshow waarbij in het eerste uur de sport van vrijdag en zaterdag onder loep word genomen.

Uiteraard zetten we het zaalvoetbal op een rijtje met onder andere de wedstrijd Veerhuys-ZVV Urk. Zal de ploeg van Peter van der Slikke na deze speelronde nog steeds koploper zijn in de Eerste Divisie? De waterpoloploeg van SG Westfriesland leed als debutant in de Landelijke 3e Klasse vorige week zijn eerste nederlaag en speelt dit weekend in Amsterdam tegen DJK-ZAR. 

Voor het Hoornse ADOS is deze week een druk korbalweekend. Afgelopen donderdagavond speelde de ploeg van Pieter Schaap voor het eerst in haar bestaan een oefeninterland welke ruim werd gewonnen van het Schotse Nationale Team terwijl op zaterdagmiddag op De Veluwe in de reguliere veldcompetitie DWS de tegenstander is. 

Na 14:00 uur zal presentator Leo Giovannangelo met zijn technische crew een flitsend schakelprogramma verzorgen met 6 voetbalwedstrijden op de zender. Zo volgen we Hollandia die op eigen veld het Beverwijkse DEM ontvangt, luisteren we naar de verrichtingen van SEW in en tegen Blokker en horen we of HSV Sport zich sportief kan herstellen van de nederlaag van de vorige speelronde. 

Vanuit Wognum gaan we luisteren naar de veelscorende ploegen Spartanen en FC De Helder, gaat Always Forward in Westwoud proberen punten te pakken van Woudia en gaan we hopelijk genieten vanuit Spanbroek van de onvervalste derby tussen VVS’46 en De Grasshoppers uit Hoogwoud. 

Na al dit voetbalgeweld zetten we alle uitslagen van dit weekend op een rijtje, gecompleteerd met commentaren vanaf de verschillende velden. In het slotakkoord van de uitzending schotelen we u het handbal van dit weekend voor want er was zowel competitie als bekerhandbal deze week.

Sport Actueel, elke zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur op WEEFF, uw eigentijdse, Westfriese Streekomroeper. Via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 mhz (tevens 105,8 en 107,1 mhz) en WEEFF.NL. (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv)

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services