Live Live

Mooie weer trekt een boel bezoekers naar jaarmarkt Bovenkarspel

Gepubliceerd: Maandag 10 juni 2019 12:38

Mooie weer trekt een boel bezoekers naar jaarmarkt Bovenkarspel

BOVENKARSPEL - Het mooie weer van vandaag trekt een boel bezoekers naar de traditionele jaarmark in Bovenkarspel. Reeds vlak na opening van de markt stroomde het marktterrein al vol.

De pinkstermarkt in Bovenkarspel is een jaarlijkse traditie die elk jaar op veel bezoekers kan rekenen. Dit zal mede komen doordat de markt vlak langs het station gelegen is waardoor veel mensen van verderop gelegen in de gelegenheid zijn om ook met het openbaar vervoer op het evenement af te komen.

Vanuit Enkhuizen en omliggende dorpen komen een boel mensen op de fiets op de pinkstermarkt af, met het weer van vandaag zeker geen straf. Lekker even wat beweging en daarna gezellig tussen de kramen door stiefelen. Wel is de indruk dat de food kramen steeds meer in opmars zijn ten opzichte van de kramen met gebruiksartikelen zoals broeken, dameskleding, koekepannen enz. 

Toch betwijfelen wij dat het over een paar jaar in zijn geheel een foodmarkt zal zijn, een lekker hapje tijdens het marktsnuffelen is fijn maar we hebben toch ook gewoon onze alledaagse spulletjes nodig.


Foto's: Henk Kroeb

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services