Live Live

Multicopy Enkhuizen valt twee keer in de prijzen

Gepubliceerd: Maandag 28 januari 2019 17:45

Multicopy Enkhuizen valt twee keer in de prijzen

ENKHUIZEN – Multicopy Enkhuizen heeft de prestigieuze Inspiratie Award 2018 gewonnen én de Digitale Diensten Award. Deze prijs werd uitgereikt tijdens de 23e Conventie van Franchise Services Inc. Ondernemers Daniël en Jûrgen Steltenpool namen hun Awards – terecht – trots in ontvangst.

“Met kennis, creativiteit en vooral veel inspiratie wint het team van Multicopy Enkhuizen het vertrouwen van de klant. Inspiratie geven is dan ook wat succesvolle bedrijven tot een kernactiviteit hebben gemaakt. Daarin moet je investeren. In eigen talent, in creativiteit en kwaliteit. Deze vestiging heeft dat in 2018 uitmuntend gedaan. ”Aldus President en CEO van Franchise Services in Amerika, Don Lowe.

“De gebroeders Steltenpool hebben afgelopen jaar ook hard gewerkt aan de Refresh van Bakkerij Botman in Bovenkarspel waarbij alle uitingen van deze bakkerij een complete metamorfose kregen. Ook hier zie je duidelijk hun talent en creativiteit naar voren komen. Dit is terug te zien in de documentaire die hierover is gemaakt.”

Digitale Diensten Award
Don Lowe vervolgt: “Een van de onderdelen bij de Refresh was het maken van een website voor Bakkerij Botman inclusief een webshop. Hier zie je dat Digitale Diensten niet weg te denken zijn uit het pallet aan communicatiediensten van Multicopy Enkhuizen. Ondernemers kunnen bij hen terecht voor zowel de traditionele communicatiemiddelen als de moderne online communicatiemiddelen. Dat ze die weg ook gevonden hebben blijkt wel uit de grote hoeveelheid websites die Daniël en Jûrgen inmiddels gemaakt en in onderhoud hebben. De Digitale Diensten Award hebben zij dan ook dubbel en dwars verdiend.”

Ondernemer Daniël Steltenpool: “Het leuke is dat we meestal van ondernemer tot ondernemer praten. Je kent de zorgen en twijfels, maar ziet ook de kansen en ambities. Die mee helpen waar maken – met welke communicatiemiddelen dan ook – is natuurlijk het mooiste wat er is.

Foto: Aangeleverd/Robert Aarts

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services