Live Live

Na 10 jaar nieuwe eigenaars voor de viswinkel aan de Melkmarkt

Gepubliceerd: Woensdag 06 februari 2019 07:05

Na 10 jaar nieuwe eigenaars voor de viswinkel aan de Melkmarkt

Enkhuizen – Na ruim 10 jaar nemen Elisa en Fred Noordeloos afscheid van hun viswinkel aan de Melkmarkt in Enkhuizen, Enkhuizer Vishandel ‘De Onderneming’. “Het is mooi geweest”, zegt Elisa, “tijd om meer van mijn kleinkinderen te genieten. We zijn nog open tot en met zaterdag 23 februari. Kom gezellig langs om afscheid te nemen en een harinkje te happen .”

Na die laatste zaterdag gaat de winkel een paar weken dicht om vervolgens te openen als Visspeciaalzaak Familie Vis. Pascal en Joyce Feller nemen de zaak over en hebben grootste plannen voor een verrassend assortiment. Pascal is geen onbekende in de viswereld. “ik ben al 25 jaar werkzaam bij Vishandel Klooster als visroker, ik heb alles wel in mijn handen gehad wat een kop en een staart heeft.” Pascal blijft werkzaam als roker, maar zal daarnaast regelmatig in de winkel zijn om zijn vrouw te helpen.
  
De nieuwe naam Familie Vis verklapt het al een beetje; de hele familie is welkom. Mooie producten, goede kwaliteit en kindvriendelijk; het zijn de belangrijkste pijlers volgens de nieuwe eigenaren. Aantrekkelijk geprijsde maandmenu’s voor afhaal of gezellig binnen eten. En voor de kinderen een leuke Kidsbox met frietjes en vis én een leuk kadootje. Houd de krant of facebookpagina in de gaten voor de openingsdatum en de feestelijke openingsactie!

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services