Live Live

Naast voetbal ook tophandbal op de zender

Gepubliceerd: Vrijdag 14 december 2018 08:32

Naast voetbal ook tophandbal op de zender

WESTFRIESLAND - Ondanks dat de korte winterstop nadert is er zondagmiddag weer een gevarieerd sportprogramma bij WEEFF te beluisteren want het team zit niet stil. In deze aflevering van “Sport Actueel”zal, zoals gebruikelijk vanaf 13:00 uur de sport van vrijdag en zaterdag behandeld worden. Zo spelen de zaalvoetballers van Hovocubo uit Hoorn hun laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar thuis tegen Groene Ster Vlissingen, Vorige week wonnen de Hoornaren met de hakken over de sloot en, nadat GSV een sobere start had in de competitie, doen de Zeeuwen nu verwoede pogingen om in de top van de ranglijst te geraken. ADOS zal korfballen in Almere tegen EKVA. De ploeg uit Almere is een van de voornaamste titelkandidaten in de 2e klasse ondanks dat het door twee gelijke spelen twee punten achter ADOS staat dus is dit een prachtige testcase voor de Hoornaren om te zien of de huidige vorm voldoende zal zijn.

Tevens zal vanaf 13:00 uur de absolute handbalkraker in de Tweede Divisie live verslagen worden vanuit ’t Zand tussen Geel Zwart en SEW2. De Zandtemmers doen het als promovendus uitstekend met thans een tweede plaats en de reserves van Westfriesland/SEW delen die plaats dus spektakel is gegarandeerd. Verslaggever Jan Burger zal deze krachtmeting op de voet volgen om te zien wie in het spoor blijft van koploper De Tukkers. Uiteraard zal er ook veel voetbal op de zender gebracht worden. 


AWC uit Wijchen komt op bezoek bij Hoofdklasser Hollandia die, drie weken na de bekendmaking van het vertrek van trainer/coach Charles van Altena, gisteren zijn opvolger heeft bekend gemaakt voor het seizoen 2019-2020 namelijk Anand Jagdewsing. De Hoornaar, die ook al jaar en dag succesvol is in de zaal, is geen onbekende in het Julianapark want aan de zijde van onder andere Ron van der Gracht en Michel Lieshout heeft Jagdewsing eerder aan de boorden van het IJsselmeer gewerkt. 

Verder ontvangt koploper De Zouaven het Wognumse Spartanen, krijgt het kwakkelende Westfrisia FC Den Helder op bezoek en in Zwaag zullen De Westfriezen proberen VVW te verschalken die vorige week ongenadig hard op de broek kregen. (2-7 thuis tegen Grasshoppers, red.)

Na het grote live-blok zetten we alle uitslagen van dit speelweekend op een rijtje, aangevuld met enkele commentaren en sluiten de uitzending af met het handbaloverzicht waarin we uitgebreid terugkomen op de topper Geel Zwart-SEW2. 

Al met al weer een vol programma waar presentator Leo Giovannangelo via de Ziggo kabel, in de ether op 103,9 MHz (tevens 105,8 en 107,1 MHz) en WEEFF.NL (op onze website kunt u vinden via welke andere aanbieder u WEEFF kunt ontvangen op radio en tv) u feilloos op de hoogte houd van alle sport in Westfriesland.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services