Live Live

Nadine Broersen terug na kruisbandblessure

Gepubliceerd: Maandag 11 juni 2018 03:35

Nadine Broersen terug na kruisbandblessure

HOORN - Meerkampster Nadine Broersen heeft gisteren voor het eerst dit jaar meegedaan aan een wedstrijd. Na een kruisbandblessure maakte ze bij de Gouden Spike haar comeback.

"Ik ben superblij dat ik hier nu ben", zegt de geboren Hoornse tegen de NOS. "De Gouden Spike is natuurlijk ook een grote wedstrijd. Echt superleuk."

Genoten
Gisteren deed Broersen alleen mee aan het kogelstoten. Met 13,90 meter kwam ze niet in de buurt van haar persoonlijk record. "Maar het was een goede training in een wedstrijd. Er was ook nog eens superveel publiek. Ik heb genoten."

Dinsdag MRI
De meerkamp moet voorlopig nog even wachten. "Daar ben ik ook niet op gefocust. Ik ben echt nog steeds bezig met mijn revalidatie. Dinsdag krijg ik een MRI en dan weet ik meer", aldus de 28-jarige atlete.

Veranderingen
Haar coach Pelle Rietveld zegt dat de periode zonder wedstrijden ook positief was voor Broersen. "We zijn eind 2016 begonnen en toen was er meteen al een EK indoor en daarna meteen alweer een WK outdoor. Daardoor waren echte veranderingen heel lastig. Nu konden we bijvoorbeeld met de nieuwste sprintinzichten aan de slag."

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services