Live Live

Nadine Visser weer kampioen

Gepubliceerd: Maandag 18 februari 2019 06:45

Nadine Visser weer kampioen

HOOGKARSPEL - Hordeloopster Nadine Visser veroverde voor de vijfde keer op rij de Nederlandse titel op de 60 meter horden. Ze noteerde in de finale een tijd van 8,07. Visser mikt op het EK over twee weken in Glasgow op een medaille. Dat is ze bijna aan haar stand verplicht, gezien de bronzen medaille die ze een jaar geleden bij het WK indoor in Birmingham won. Daar scherpte ze het Nederlands record aan tot 7,83. Deze winter kwam ze nog niet aan die tijd. De 7,96 in Gent was haar beste tijd tot nog toe.

Visser (24) maakte er zich niet druk om. "Ik ben vermoeid. Dit weekeinde heb ik vijf races gelopen. En daarvoor zat er nog vermoeidheid in mijn lichaam door een zware trainingsstage. Ik ben wel heel snel, want zaterdag liep ik hier een persoonlijk record op de 60 meter, maar het juiste gevoel voor de horden is iets minder", sprak de atlete na afloop.

Uitrusten is het devies tot aan Glasgow. "Dat werkte vorig jaar ook goed voor mij, dus ik ga veel op bed liggen. Natuurlijk is een medaille het doel op de EK, maar het ene toernooi is het andere niet. Dit jaar wordt er in Europa best hard gelopen, dus ik heb die medaille niet zomaar. Ik ben er nog niet heel erg mee bezig. Uiteindelijk is het indoorseizoen ook maar een tussenstap naar het buitenseizoen en daar werk je naartoe."

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066 of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services