Live Live

Netwerken voor vijftigplussers

Gepubliceerd: Dinsdag 22 januari 2019 12:25

Netwerken voor vijftigplussers

HOORN - Als vijftigplusser je baan verliezen heeft vaak een grote impact op je leven. Meestal halen we een stuk persoonlijkheid en identiteit uit het werk dat we doen. Wanneer dit wegvalt betekent het vaak een grote verandering waardoor het soms lastig is om de energie te verzamelen en de mogelijkheden te zien die kunnen leiden tot een nieuwe start.

Een groot aandeel van werkloze vijftigplussers maken zo’n nieuwe start met behulp van hun netwerk. De veranderende arbeidsmarkt vraagt steeds meer van ons als individu en netwerken is hier een groeiend onderdeel van. Maar een effectief netwerk is iets wat opgebouwd en onderhouden moet worden. Het bestaat uit aspecten zoals zelfpresentatie, communicatie en omgaan met spanning. Hoe kun je dit het beste aanpakken?

Op dinsdagochtend 29 januari 9:00 tot 13:00 organiseert Netwerkcafe Hoorn een workshopochtend waar vijftigplussers met leeftijdsgenoten kunnen ontdekken dat we niet ouder worden, alleen steeds meer groeien en dat in contact nieuwe mogelijkheden ontstaan.

In een gevarieerd aantal workshops kun je oefenen met netwerken, beter leren omgaan met spanning en stress en ervaren hoe je jouw kwaliteiten het beste kan inzetten in bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek.

Deelname aan de ochtend is gratis. Inschrijven via netwerkcafehoorn.nl
Wanneer: dinsdagochtend 29 januari Inloop 9:00 uur. Start 9:25 uur. Einde 13:00 uur.
Waar: Het PARK, schouwburg en congrescentrum, Westerdijk 4, 1621 LE Hoorn

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services