Live Live

Nieuw bestuur bij StecWF, dit jaar driedubbel feest

Gepubliceerd: Donderdag 11 juli 2019 19:00

Nieuw bestuur bij StecWF, dit jaar driedubbel feest

ENKHUIZEN - Vrijwilligersorganisatie Stg. Entertainment en Cultuur West-Friesland uit Enkhuizen viert dit jaar driedubbel feest! Na 4 jaar alleen in het bestuur te hebben gezeten, heeft oprichtster, voorzitter en organisator Widia de Jong-Baldewsing besloten om de krachten te gaan bundelen en haar bestuur uit te breiden.

Dit, samen met het 5 jarige jubileum van de StecWF én vrijwilligersproject Halloweenfair West-Friesland Festival, maakt het dat het een bijzonder jaar voor de stichting is”.

“Ik kom er eenmaal niet meer onderuit. We worden met de dag professioneler en StecWF en haar activiteiten zijn mij gewoonweg boven mijzelf gestegen. Wij zijn al aardig op weg om geïnstitutionaliseerd te worden. En als zelfs Burgemeester van Zuijlen achter onze stichting, doelen en activiteiten staat en mij heeft aangeraden dat ik moet opschieten met meer bestuursleden aan te stellen om nog verder te kunnen komen, dan kan ik dat uiteraard niet weigeren en mijn best hiervoor doen”. Aldus de voorzitter.

De nieuwe gezichten zijn Paula Appelman (secretaris) en Laila Gaarthuis (penningmeester) uit Enkhuizen. Twee enthousiaste dames die de non-profit stichting, haar activiteiten én de vele vrijwilligers een warm hart toedragen. Deze kersverse bestuursleden zullen bijdragen aan o.a. het beleid van StecWF.

De taken die Widia altijd als voorzitter/organisator heeft gehad, blijven tot dusver hetzelfde.

Mail de redactie voor tips en weetjes op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services