Live Live

Nieuwe infowand voor Opmeer Gewoon Anders in De Boet

Gepubliceerd: Donderdag 29 november 2018 14:20

Nieuwe infowand voor Opmeer Gewoon Anders in De Boet

HOOGWOUD- De bedrijven in de gemeente Opmeer die zich bezighouden met recreatie en toerisme werken samen onder de naam 'Opmeer Gewoon Anders'. De stichting plaatste een informatiewand in Tuincentrum De Boet dat woensdagavond onthuld werd door Wethouder Alex Kalthoff en Jeroen Kor van Holland Boven Amsterdam.

Jeroen Kor is vooral heel blij met de locatie van de informatiewand. “Er is geen plek ten noorden van het Noordzeekanaal waar jaarlijks zoveel bezoekers komen. Hier in Tuincentrum De Boet komen jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers voorbij deze informatiewand. We zijn dan ook blij dat het hier staan mag.”

Wethouder Kalthoff: “We mogen gerust trots zijn wat er in onze gemeente gebeurt. We zijn kleinschalig, maar groen en we hebben toeristen heel veel te bieden. Er is heel veel te zien en te beleven.” Als voorbeeld geeft hij publiekstrekker De Boet maar noemt ook De Lastdrager, de molen die de Molenprijs 2018 in de wacht sleepte.

De informatie wand bevat o.a. een videoscherm, waar de organisatie kan inspelen op aankomende evenementen of op de seizoenen. Een blikvanger voor toeristisch Noord-Holland en Nederland, waar folder- en kaartmateriaal op beschikbaar gesteld wordt. Meer informatie op www.opmeergewoonanders.nl

Foto Theo Annes

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services