Live Live

Nieuweboer blijft zicht houden op nacompetitie

Gepubliceerd: Zondag 15 april 2018 22:21

Nieuweboer blijft zicht houden op nacompetitie

WERVERSHOOF – De voor laatste wedstrijden van een seizoen met wisselende resultaten speelde Nieuweboer in Egmond aan Zee tegen White Stones 2. WS heeft nog een kleine kans op het kampioenschap en Nieuweboer een kleine kans op plaatsing voor de nacompetitie. Door de vele blessures in Wervershoof speelde Nieuweboer met slechts 1 wissel. WS, met 3 wissel spelers, zette vanaf de aftrap veel druk op de bal bij Nieuweboer en in de 2e minuut werd balverlies van Nieuweboer omgezet in de openingstreffer van WS.

Hoewel Nieuweboer het niet gemakkelijk had met de druk en hoge tempo, gaf het door goed verdedigen WS geen verdere kansen. Aanvallend kwam Nieuweboer beter in de wedstrijd en had diverse mogelijkheden. Na de wissel kwam WS op 2-0 door een zeer ongelukkige klusbal. Nieuweboer voerde het tempo op en vrij snel na de treffer veroverde Sven Deen de bal 10 meter voor het WS doel en kon Thomas Buis de aansluittreffer binnen tikken. In de resterende 22 minuten een sterker Nieuweboer wat door de goede WS doelman en later vermoeidheid niet verder kwam dan de gelijkmaker in de 15e minuut..

Thomas Buis kwam na een goede actie vrij in de hoek voor doel en zijn afgemeten pas werd door Nick Kuin binnen getikt. In de slotfase was het overleven voor Nieuweboer, dat op basis van met name de laatste 20 minuten meer had verdiend dan het 2-2 gelijkspel. Door het verlies van FC B blijft Nieuweboer kanshebber voor de 4e plaats en nacompetitie. De volgende wedstrijd is vrijdag 20 april om 20.45 in de Dars tegen de concurrent voor de nacompetitie, Team Alkmaar / Sportstars.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services