Live Live

Nipte overwinning SG Westfriesland

Gepubliceerd: Zondag 10 februari 2019 10:44

Nipte overwinning SG Westfriesland

HOORN - SG Westfriesland boekte gisteravond een belangrijke zege op het Amsterdamse DJK/ZAR. In eigen bad won de ploeg van Ron Schoenmaker nipt met 9-8 nadat een riante voorsprong verdampte als sneeuw voor de zon.

Met een goed gevoel begonnen de Hoornaren aan de wedstrijd want vorige week werd er wel niet gewonnen van de koploper, het spel was meer dan goed te noemen. De start was dan ook voortvarend van SG Westfriesland want mede door de goede arbitrage nam de ploeg een 4-1 voorsprong. Deze verdween echter snel door verslapping en te statisch spel.

In de derde periode kwam SG Westfriesland zelfs op een achterstand, 6-7, maar door noeste arbeid werd dit in het laatste kwart gecorrigeerd. De wedstrijd leek op een remise uit te draaien maar in de slotfase schoot Niels Duijn met uiterste precisie het winnende doelpunt binnen, 9-8.

Over twee weken speelt SG Westfriesland uit in Amstelveen tegen De Snippen.

 
Foto's: Leo Giovannangelo

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066� of mail de redactie op redactie@weeff.nl


Na afloop sprak Sport Actueel achtereenvolgens met Leander Kuiper, aanvoerder van SG Westfriesland, zijn ploeggenoot Sven van Schie en trainer/coach Ron Schoenmaker.


Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services