Live Live

Nog 1x de Wielerronde van Hoogkarspel, het doek gaat vallen

Gepubliceerd: Zondag 14 april 2019 13:56

Nog 1x de Wielerronde van Hoogkarspel, het doek gaat vallen

 

HOOGKARSPEL – De wielerronde van Hoogkarspel zal dit jaar voor het laatst worden gereden. Vele bekende en onbekende wielrenners hebben deze Ronde gereden. Zoals Rick en Ralph Moorman uit Amsterdam. Geld en veiligheidsaspecten spelen een hoofdrol. Daarbij is het enthousiasme van de bestuursleden een stuk minder om dit evenement te organiseren dan voorheen

Ook de KNWU gaat steeds meer hogere eisen stellen. “Het houdt een keer op”, aldus criticasters.

Volgens deze hebben de bestuursleden van de IJsclub zich misschien wel in hun voet geschoten, door in zee te gaan met de organisator van “Feest op het plein”. De IJsclub gaat zich nu volledig storten op en het organiseren van een groot feest in 2020 op de IJsbaan. Met de gemeente is de IJsclub in gesprek over een ander evenement, maar daar kon voorzitter Jos Kaarsenmaker ons niets over vertellen.

In Mitchel Mak heeft het bestuur al goede waakhond. De 9-jarige kleinzoon van Jos Oud is bewaker in spe van de IJsbaan. Het jongste lid van de vereniging heeft tijdens de korte vorstperiode dit jaar menigeen van de baan weggestuurd. Hopelijk wordt er weer geschaatst in de toekomst. En kan het bestuur van de IJsclub laten zien waar ze ook goed in zijn.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services