Live Live

Nog steeds slecht mobiel bereik in Andijk

Gepubliceerd: Woensdag 19 december 2018 11:33

Nog steeds slecht mobiel bereik in Andijk

ANDIJK - Het mobiele bereik in Andijk is in sommige delen nog altijd slecht. Inwoners mogen blij zijn met twee streepjes boven in hun scherm. "Ik hoor heel vaak dat we niet bereikbaar zijn als mensen ons hier op onze mobiele telefoon proberen te bellen", zucht Cees van der Helm die aan de Dijkweg woont.

Een jaar geleden werd de GSM-mast van KPN in gebruik genomen om het mobiele bereik te verbeteren in het dorp. En dat is ook gebeurd, maar niet in de mate waar inwoners op hadden gehoopt. Cees van der Helm had er meer van verwacht.

Geen Netflix
"Ik kan alleen hier bellen in deze kamer", vertelt Van der Helm, zittend in de woonkamer. "In de kamer hiernaast heb ik geen bereik." Een andere bewoner van de Dijkweg beaamt dat het bereik slecht is. "Mijn dochter kan geen Netflix op haar kamer kijken, dus dan gaat ze naar de andere kant van het huis omdat daar het internet beter is."

De oorzaak van de slechte bereikbaarheid op sommige plekken, is niet duidelijk. NH Nieuws heeft KPN om een reactie gevraagd, maar heeft die vooralsnog niet gekregen.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services