Live Live

Nuttige oefensessie HV/Veerhuys

Gepubliceerd: Donderdag 10 januari 2019 19:22

Nuttige oefensessie HV/Veerhuys

Heerhugowaard - De feestdagen zijn net achter de rug maar dat neemt niet weg dat er al verschillende zaalvoetbalploegen weer volop in voorbereiding zijn op de tweede helft van de competitie. Zo ook FC Marlène uit Heerhugowaard en 't Veerhuys uit Hoorn.

Beide ploegen doen het uitstekend in hun divisie en afgelopen woensdagavond speelde beide formaties een oefenwedstrijd in Heerhugowaard. Zowel de Waardse ploeg als de Hoornaren waren niet compleet maar maakte er wel een aardige wedstrijd van. FC Marlène liet zien dat het in uitstekende vorm verkeert want bij rust was de stand 6-3.
 
In het tweede bedrijf was FC Marlène bij vlagen erg slordig wat 't Veerhuys in staat stelde om de score een dragelijker aanzien te geven. Uiteindelijk werd de eindstand 9-8 en konden beide verenigingen terug kijken op een geslaagde oefensessie.
 
Na afloop sprak Sport Actueel allereerst met Nabil Akaazoun, een van de balvirtuozen van FC Marlène en Peter van der Slikke, coach van 't Veerhuys uit Hoorn.
 
't Veerhuys zal vrijdag 18 januari de competitie hervatten met een thuiswedstrijd tegen Sporting Harderwijk terwijl FC Marlène thuis ASV/Lebo op bezoek krijgt.

Whatsapp ons voor tips op 06-20509066  of mail de redactie op redactie@weeff.nl

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services