Live Live

Omwonenden Slimweg Drechterland voelen zich in de steek gelaten

Gepubliceerd: Woensdag 28 november 2018 09:58

Omwonenden Slimweg Drechterland voelen zich in de steek gelaten

DRECHTERLAND - Morgen 29 november wordt de N307 geopend door Gedeputeerde Elisabeth Post en de minister van infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen.  Nu al zijn er onvolkomen te zien op en naar de weg toe. De gemeenteraad heeft in het verleden bedongen dat de Slimweg zou dienen voor aanvoer vanuit Hem en Wijdenes. Misschien ook wel ui gedeelten vanuit Venhuizen.

Op de N506 staat geen verwijzing naar de N307 en op de Houterweg vanaf het viaduct ook geen bord met een aanwijzing naar rechts via een bord richting N307. Komend van de N307 staat er ook geen bord naar Hem of Wijdenes, maar wel een aanwijzingsbord (Geel) richting bedrijventerrein Wijzend?

Op de kruising Slimweg/ Houterweg is er ook geen verwijzing naar Bedrijventerrein Wijzend en eventueel Hem en Wijdenes. De wethouder maakt zich er makkelijk vanaf: “De weg is nog niet opgeleverd”.

Statenlid Marnix Bruggeman is duidelijker en is zeer verwonderd met de situatie en gaat, zo zei hij, vragen stellen aan Gedeputeerde Staten wie hiervoor verantwoordelijk is.

De provincie heeft ons beloofd erop terug te komen. Hopelijk doen zij die snel zodat de bewoners van de Nieuweweg enige rust krijgt van het vracht- en ander verkeer.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services