Live Live

Onbegrip om verdwenen pinautomaat:

Gepubliceerd: Donderdag 11 juli 2019 11:45

Onbegrip om verdwenen pinautomaat:

Op het Aagje Dekenplein in de wijk Hoorn-Kersenboogerd is de pinautomaat verdwenen. Gezien er in de wijk nu nog maar één pinautomaat is, maakt het veel reacties los. "De wijk heeft bijna 22 duizend inwoners. Ik snap dit echt niet".

dat meldt mediapartner NH Nieuws. Petra Schoof uit op Facebook haar frustratie om het verdwijnen van de automaat. Als alternatief om te pinnen, verwijst de bank haar in een reactie naar een pinautomaat in de wijk Risdam. "Er zijn zoveel mensen die het echt lopend niet redden naar de Risdam of de binnenstad. Ik snap dit echt niet."

"We hadden er ooit vier, nu nog één en binnenkort nul, het zou mij niet verbazen", zo schrijft Yvonne in een reactie. Op het Betje Wolffplein, niet ver weg van de pinautomaat die nu verdwenen is, is nog wel een pinautomaat te vinden. Maar ook dat stelt sommigen niet gerust: "Belachelijk, die gaat natuurlijk continu leeg zijn."

Nieuwe pinautomaat
De vraag is of de pinautomaat mogelijk nog terugkomt. "Twee weken geleden stond er op de pinautomaat dat ze omgewisseld werden voor een nieuwere versie", schrijft Martijn Philippo. Maar volgens de bank is er nog geen informatie bekend over het al dan niet opnieuw plaatsen van de geldautomaat.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services