Live Live

Ongeslagen SEW verliest van Westfriezen

Gepubliceerd: Maandag 05 november 2018 07:54

Ongeslagen SEW verliest van Westfriezen

NIBBIXWOUD SEW ongeslagen bovenaan in de 3e klasse A. Westfriezen op de tweede plaats. Maar met een achterstand van 7 punten op SEW. Statistisch gezien moest SEW thuis 3 punten in eigen huis houden. Daar leek het de eerste helft helemaal niet op. Westfriezen was sterker en had kansen.

Ruststand 0-0.

Het leek er lang op dat dit zo bleef. Al was de wedstrijd wel levendiger er onstonden voor beide doelen kansen. In de 82e minuut was het eindelijk raak, dacht een ieder. De assistent-Scheidsrechter van Westfriezen bleef met zijn vlag omhoog staan. Scheidsrechter Onno Jans uit Petten, die tot dan foutloos floot, heriep zijn beslissing op vermeend buitenspel van een van de spelers van SEW. Maar gezien de beelden zat hij en ook zijn assistent er naast. Travis Reuver ging zover door met protesteren, dat Jans hem 2 x maal geel voorhield en dus rood. Wegens beledigen. Even later was het wel raak aan de andere kant. Wesley Mak kopte de bal achter doelman Thomas Ursem. 0-1.

Doordat er ook een Westfriezen speler rood kreeg was het weer 10 tegen 10. En kreeg niet SEW nog kansen, maar Westfriezen op 0-2. Jan de Graaff loste een crosspass over grote afstand naar invaller Danilo Apreda, maar hem ontbrak het aan spirit om te scoren. Ondanks alles was Westfriezen de terechte winnaar vonden Roy Wenker aanvoerder van SEW en Patrick Huisman trainer/ coach van Westfriezen.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services