Live Live

Op 20 oktober a.s. is het ‘BiG Time’ in De Brink Obdam!

Gepubliceerd: Vrijdag 12 oktober 2018 19:01

Op 20 oktober a.s. is het ‘BiG Time’ in De Brink Obdam!

OBDAM - Onder de naam BiG Time verzorgen BiG GiG en Back in Time op zaterdag 20 oktober vanaf 20.00 uur a.s. gezamenlijk een wervelende muzikale avond voor de liefhebbers van bigbandmuziek en popkoren in Sociaal-Cultureel Centrum De Brink in Obdam.

BiG GiG was op 5 mei jl. nog te gast tijdens het Bevrijdingsfestival. Zij mochten zich toen verheugen in een bijzonder enthousiast publiek! Nu zijn ze dus terug. Samen met Back in Time dit keer.


Wat kunt u verwachten van BiG Time? Wel…volop showtime met uptempo evergreens van popkoor Back in Time en swingende jazz van de 17-koppige Bigband BiG GiG. De begeleiding van Back in Time ligt in de kundige handen van Frank Hoebe en BiG GiG wordt professioneel begeleid door Martijn Bos.
Het repertoire is uiterst gevarieerd. Van nummers van Amy Winehouse en Aretha Franklin tot Supertramp en Billy Joel en nog véél meer! BiG GiG brengt overigens ook enkele heerlijke swingende nummers en fraaie balads samen met zangeres Clara Bakker.

Kortom, het belooft een muzikaal spektakel te worden op 20 oktober. In verband met het feit dat wij een run op de kaarten verwachten, adviseren wij u om er snel bij te zijn. Bovendien is aanschaf van kaarten voordeliger in de voorverkoop dan aan de zaal. Wanneer u uw kaarten in de voorverkoop bestelt in de webshop (Klik hier) of via www.debrinkobdam.nl (activiteiten) of www.biggig.nl (agenda) betaalt u namelijk slechts 12 euro per persoon. Aan de zaal is de prijs 15 euro.
Bent u erbij op 20 oktober? Wij openen de deuren om 19.30 uur. Om 20.00 uur begint het muzikale spektakel!
Sociaal-Cultureel Centrum De Brink is gevestigd aan de Dorpsstraat 155 in Obdam.

Deel deze pagina:

WEEFF - redactie@weeff.nl - Realisatie website: HPU Internet Services